Træterrasse eller nyt hegn​​

​Vi har i BB-Ejendomsservice haft mange forskellige tømrer opgaver gennem årene, men de seneste par år er vi gået mere i dybden med træterrasse eller hegn. Dette betyder dog ikke at vi ikke kan klare opgaver som udhus eller skure. Vi er ret alsidige i vores arbejde og har vi værktøjet, kan vi udføre opgaven.

​​

Træterrasse

​Render i med tankerne om at få lavet en terrasse, eller få renoveret den gamle kan du roligt ringe til os. Vi har i mange år leveret mange forskellige terrasser og vi sørger altid for at det er jeres ønsker og bygning der er i fokus.

​​

Vi kan lave dem i mange forskellige støbninger, men det hele starter med en idé fra jer. Vi vil derefter sætte os ind i grunden og huset og finde ud af hvilken løsning der er bedst til netop jeres træterrasse.

Når man bygger en træterrasse er det vigtigt at fundamentet bliver udført ordentligt og da vi også er entreprenør, har vi rigtig godt styr på gravearbejde.

​Vi har rigtig stor erfaring med at få jeres træterrasse til at passe ind i omgivelserne.

​​

Nyt hegn

​Er jeres gamle hegn meget slidt og kan det ikke længere reddes med en omgang maling, jamen så er i kommet det rigtige sted.

Vi har gennem årene sat mange hegne op og vi kan også nøjes med at lave alt forarbejde.

Uanset om i vælger en færdigløsning eller specielt bygget hegn, kan i være rolige når i vælger os som jeres samarbejdspartner. Vi tager aldrig imod opgaver som vi ikke kan klare, så hvis i mod forventning står med et nyt hegn, som vi ikke har kompetencer til, siger vi aldrig ja uden at kan udføre det til UG.

​Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt BB Ejendomsservice på telefon 40 17 60 04 eller på esben@ekbentsen.dk, hvis du har brug for en gartner.

Du kan også indhente et uforpligtende tilbud i formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BB Ejendomsservice ApS

​CVR: 35394656

Bortkørsel af affald efter
ALLE ​opgaver er en selvfølge​