Græsslåning og vedligeholdelse af græsplæner​

​Hos BB Ejendomsservice ApS i Gilleleje nær Hillerød og Helsinge tilbyder vi græsslåning og anden vedligeholdelse af græsplæner i haver og på grønne arealer. Der er ingen opgaver, som er for store eller for små.

​​

Derfor varetager vi gerne græsslåning i faste aftaler for private og for blandt andet boligforeninger med store grønne fællesarealer.

​​

Få en fast aftale om jævnlig græsslåning

Vi har god erfaring med alle former for haveservice, og vi har faste aftaler om græsslåning af omkring et halvt hundrede græsplæner.

​​

Vi kan varetage græsslåning igennem hele sæsonen, og vi kan også varetage al anden vedligeholdelse af plænen. Vi kan for eksempel beskære buske og træer, ligesom vi kan varetage hækklipning. Desuden fælder vi gerne træer og udfører alt andet havearbejde.​

Vi tilbyder endvidere planering, topdressing og gødning af græsplæner. Det kan være, at græsplænen er angrebet af mos, har bare pletter eller er ujævn. Vi kan blandt andet tilbyde vertikalskæring og topdressing. Dertil kommer, at græsplæner behøver kalk og gødning, hvis de skal forblive sunde og pæne.

​​

Vi råder og vejleder også i, hvad der er bedst for jeres græsplæne. Vi udfører derudover også planering i haver og indkørsler ved nybyggeri.

​​

Kontakt os for at drøfte jeres ønsker og behov

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om græsslåning og anden haveservice.

​​

Du kan ringe til os på telefon 40 17 60 04 for at drøfte dine ønsker og behov. Du kan også sende en e-mail til esben@ekbentsen.dk.

​Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt BB Ejendomsservice på telefon 40 17 60 04 eller på esben@ekbentsen.dk, hvis du har brug for en gartner.

Du kan også indhente et uforpligtende tilbud i formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BB Ejendomsservice ApS

​CVR: 35394656

Bortkørsel af affald efter
ALLE ​opgaver er en selvfølge​