Beton-terrasse med mange muligheder

Tænker I på at få lavet en beton-terrasse? Hos BB Ejendomsservice ApS laver vi alle former for terrasser, og mange af vores kunder vælger en støbt beton-terrasse.

​Beton-terrasser holder i rigtigt mange år, og der er mulighed for mange forskellige typer af belægninger. Vi støber for kunder i blandt andet Gilleleje, Helsinge og Hillerød samt mange andre steder.

Mange fordele ved at vælge en beton-terrasse

​Der er flere fordele ved at vælge en beton-terrasse, hvis terrassen skal være hævet over terrænet. Dels kan den bygges sammen med huset, og dels kan en stabil og ordentlig betonstøbning holde sig i langt over 100 år.

​Det er med andre ord kun den eventuelle belægning, som måske skal udskiftes et godt stykke ind i fremtiden.

I kan blandt andet vælge en terrasse med farvet beton eller mønstret beton. Desuden kan I vælge imellem forskellige belægninger såsom træ, fliser eller komposit.

Der er endvidere mange muligheder i forbindelse med design og arkitektur, når I vælger en beton-terrasse. Vi hjælper jer med alt fra råd og vejledning til gravearbejde og støbning samt eventuelt belægningsarbejde.

Kontakt os for at få mere at vide

Du er velkommen til at få en drøftelse om de mange muligheder, hvis I vælger en beton-terrasse eller en anden form for terrasse. Vi tager gerne en samtale, hvorpå vi kan fremsende et uforpligtende tilbud.

Ring gerne til os på telefon 40 17 60 04 for at høre mere om beton-terrasser eller for at aftale en besigtigelse. Du kan også skrive til e-mail esben@ekbentsen.dk. Vi kan naturligvis også assistere dig med andre typer terrasser, som eksempelvis anlægning af træterrasse.

​Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt BB Ejendomsservice på telefon 40 17 60 04 eller på esben@ekbentsen.dk, hvis du har brug for en gartner.

Du kan også indhente et uforpligtende tilbud i formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BB Ejendomsservice ApS

​CVR: 35394656

Bortkørsel af affald efter
ALLE ​opgaver er en selvfølge​